Denken
Door: Saar
Blijf op de hoogte en volg Saar
30 Januari 2008 | België, Deurne
Waar denkt Saar nog aan?
Die lieve mensen die ons hebben gesponsord: “waw”.
De moeilijkheden die de eerste week/weken met zich zal/zullen meebrengen en hoe ik mij er het best op kan voorbereiden: “reflecteren, reflecteren, iedereen die kan het leren, tididum tididum”
De leegte in mijn bed, nu Jerome uit logeren is: “snif”
De gekregen complimentjes: “pfijoew”
De tubes tandpasta, bussen deo en vooral hoeveel flessen sunblock neem ik mee: “2 van 30 en 1 van 15, of 1 van 30 en 2 van 20, of beter iets als 50 en toch beter het dubbel?”
De zuivering die mijn lichaam gaat krijgen: “3 maanden, geen pizza!”
In alle eerlijkheid: al die lectoren en familieleden die nu mee zullen lezen: “geen dt-fouten maken, Saar!”
Volgens mij, komt het dichterbij.
30 Januari 2008 - 22:40
Christiane Truwant:
Sarah
ik wens je heel veel moed en een verrijkende ervaring
en voor op je lijstje "mee te nemen": zit je in de middle of nowhere en hebben ze ginder tampons?
dikke kus -
30 Januari 2008 - 23:01
Roos Truwant:
Sara heeft het al precies uitgerekend hoeveel ze nodig heeft. Dus dat is zeker in orde.
groetjes -
31 Januari 2008 - 16:50
Marijke:
Goeie reis, Sara, ik zal aan je denken ! -
02 Februari 2008 - 14:23
Frans Vlinderman:
Hier wordt gevolgd, Saar, en geduimd voor een geslaagde expeditie down there. Gooi jezelf er helemaal in en breng een andere meis mee terug, zo één dat gelouterd en klaar voor het leven :) -
10 Februari 2008 - 10:37
Joris Dewint En Pia :
Wij volgen je van ver en wensen je veel succes en een heel boeiend en leerrijk verblijf.